Tester, buggar, fixar & produktionssättning…

De senaste tre veckorna har vi på ABF jobbat med att testa communityt/mötesplatsen och intranätet/infobanken och Xlent har jobbat med att fixa de högprioriterade buggar vi hittat. Under dessa veckor har Xlent även jobbat med redesign av ABF.se i enlighet med den nya grafiska profilen, samt jobbat med tillgänglighetsfixar på ABF.se. Det har varit ett intensivt men viktigt arbete. Vi vill tacka alla som har varit med och hjälpt!

Denna vecka kommer vi på ABF jobba med verifiering av rättningar inför produktionssättningen som planerats in vecka 18. Nästa vecka kommer vi att jobba med bugglists- och ändringsförslagsprioriteringar. Gällande ABF.se har vi kvar  215 buggrapporter/förslag på ändringar att prioritera. Gällande community/intranät har vi fått in 99 buggrapporter/förslag på ändringar och 47 stycken av dem är åtgärdade, så vi har kvar 52 stycken att prioritera.

Målet är att inom budgeten lösa så många högprioriterade buggar/förslag på ändringar från community/intranät-testerna som möjligt. Resterande buggar/förslag på ändringar överförs till den gemensamma listan för hela ABFs webblösning, där det idag finns 215 öppna ärenden, för att där prioriteras in bland de befintliga.

2 Responses to “Tester, buggar, fixar & produktionssättning…”


  1. 1 Magnus Brodén 24 januari 2012 kl. 14:11

    Bra jobbat! När lanserar ni skarpt?

  2. 2 Rafael Reinoso 24 januari 2012 kl. 20:45

    Vi kommer att lansera publikt under våren. Under hösten har vi lanserat internt för att ge alla ABFare tillfälle att se hur den fungerar, få till administrationen kring den samt att finjustera communityt.


Comments are currently closed.Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 25 andra följare


%d bloggare gillar detta: