Ny prioriteringsrunda inför de sista sprintarna 2 & 3

Sprint 1 är klar och här tänkte jag beskriva vad som kom med i den sprinten samt vad som kommer i nästa sprint. Nästa sprint kommer att vara i 1½ vecka (typ från idag till fredag nästa vecka). Igår hade vi ett prioriteringsmöte inför de två framtida sprintarna. I detta inlägg kan du se vad det mötet mynnade ut i. En översikt av sprintarna ser du här:

Det här är punkterna som nu är klara efter sprint 1:

Detta är sådant som antingen redan finns som standard i EpiServer Relate+ eller sådan som ABF själva kan utföra redaktionellt. Man kan alltså säga att det redan är ”färdigutvecklat”.

Den lista vi har kvar är detta:

  • Färgen beige (eller aprikos eller vad det nu är för färg, den översta i alla fall) = Det som Xlent tror de hinner med under nästa sprint (sprint 2).
  • Färgen grågrön (färgen under den ”beige”) = Mer communityprylar som Xlent tror de hinner med under den sista sprinten (sprint 3).
  • Färgen ljusblå = Infobanken är typ det vi idag kallar för intranät. Den kommer att delas upp i fler blå aktiviteter när utvecklarna benat ut hur man kan dela upp jobbet. Infobanken har hög prio, så när sprint 3 körs igång kommer vi börja med den för att säkerställa att vi hinner klart med den.
  • Färgen vit = Aktiviteter som vi utvecklar om det visar sig att vi får plats med mer i sprint 3, annars kommer det inte med. De ligger i prioriterad ordning (den översta har högst prioritet och den längst ner har lägst prioritet).

Detta är sådant som vi inte kommer ha råd med utveckla under detta projekt:

Excelfilen i sin helhet: ABF Community Produktbacklog v15


Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 25 andra följare


%d bloggare gillar detta: