Min sida

Här kommer wireframes för Min sida. Det har varit lite sjukdomar som har försenat arbetet lite, dock tror vi att hela communityn ändå kan vara klar i slutet av mars.

Observera:

  • Vi gjorde en skiss för hur Min sida kan se ut för en anställd i en medlemsorganisation, men har inte pratade igenom detaljer här, det var oklart vilken info som skulle finnas. Så om ni vill, kom tillbaka med kommentarer om den skissen (det gäller förstås övriga skisser också, om ni har ytterligare tankar & idéer!)
  • Det finns ingen länk ”Visa alla” för statusmeddelanden, de visas i loggen under Min logg.
  • Det finns ingen länk ”Visa alla” för Mina grupper. Alla grupper man har listas.
  • Det finns inget separat fält för att fylla i var man bor, min tanke var att det får man skriva i sin presentation om man vill. Alltså har vi tagit bort episerverfältet ”Bor i: Skövde”.
  • Eftersom innehållet på flikarna Min blogg, Mitt bildgalleri och Mina dokument på Min sida är identiskt med hur det ser ut för Grupper, så har man inte gjort några separata skisser för dessa. Endast för flikarna Mina vänner och Mina grupper.
  • Eftersom det fortfarande var lite oklart vad vi vill ha i högerkolumnen (mina genvägar som alltid ligger kvar, eller inte) så har man inte lagt puffen Mina grupper i vänsterkolumnen, utan de ligger så länge i högerkolumnen tillsammans med Mina cirklar.

min sida startsida för olika roller
min sida vänner_min sida grupper


Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 25 andra följare


%d bloggare gillar detta: