Status gällande communitydelen av projektet

Tänkte skriva lite om status gällande communitydelen av projektet.

Denna del har ca 1,7 miljoner i budget, så communityn kommer i princip att innehålla de standardfunktioner som finns i Relate+, men de ska ABFisieras. Xlent som bygger den håller på och sammanställer vad som går att få in i budgeten, samt så ska de ta fram förslag på hur communityn ska inbäddas i det befintliga. Vi kommer att återkomma här när vi har fått förslagen.

5 Responses to “Status gällande communitydelen av projektet”


 1. 1 ralph.utbult@abf.se 17 januari 2011 kl. 8:45

  Jag hoppas att ”de ska ABFisieras” inte innebär att standardfunktioner tas bort, så som det skedde med den publika portalen.

  Ralph

 2. 2 Rafael Reinoso 17 januari 2011 kl. 10:33

  I wireframes som vi har publicerat här tidigare ser du vad som kommer med.

  • 3 ralph.utbult@abf.se 17 januari 2011 kl. 10:42

   Jo, och så lägger jag ett antal timmar på att jämföra dessa med olika publikationer från episerver för att försöka utröna om alla standardfunktioner finns med … Den tiden och det kunnandet har jag inte. Jag väljer istället att påpeka för er att ni inte ska plocka bort standardfunktioner utan att ta ett riktigt ordentligt snack om det. Gärna på denna blogg, så att fler kan ha synpunkter.

   /Ralph

 3. 4 Rafael Reinoso 17 januari 2011 kl. 10:52

  Problemet är att vi inte utgått från Episervers standardfunktioner, utan vi har utgått från ABFs kravspec. Ska leta upp listan över vad som inte kommer med från kravspecen (vi har prioriterat bort saker som vi inte har råd med).


Comments are currently closed.Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 25 andra följare


%d bloggare gillar detta: