Inför community och intranät

Fastän vi är i en mycket intensiv fas för att ta fram webbplatser till alla ABF i hela landet, har vi redan börjat titta på de inloggade delarna, det vill säga community, intra-extranät och webbaserade kurser och studiecirklar.

Vi kommer att använda oss av Episerverplattformen Relate +. Då får vi community, intranät och nyhetsbrevsfunktion. Tanken är att alla ska få någon form av ”min sida” som sedan blir utgångspunkten för communityupplevelsen. Möjligheten till stängda och öppna grupprum leder till stor dynamik för nätdiskussioner och sammankomster: styrelsemöten, projektmöten, kursrum, distanscirklar, ämnesrum för cirkelledare, internutbildningar.

Vi tror att communityt relativt snabbt kommer att fyllas av inspirerande bloggar, foton från ABFs verksamhet i hela landet och livliga diskussioner inom olika ämnesområden.

Innan sommaren försöker vi installera grundfunktionerna så att det inte ska bli någon dödtid när de inloggade delarna ska börja utvecklas efter lanseringen av webbplatserna i augusti.


Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 25 andra följare


%d bloggare gillar detta: